Prikazuje se svih 3 rezultata

CroFog MINI CF200

260 
CRO FOG mini CF200 je izvrstan uređaj za zaštitu od insekata u vašem domu i prirodi. Zahvaljujući malim dimenzijama i laganoj konstrukciji, lako ga je prenositi i koristiti bilo gdje. Piknici i aktivnosti na otvorenom više neće biti ometeni insektima jer ovaj uređaj brzo rješava taj problem.

CroFog ULV-CF E250

Original price was: 415 €.Current price is: 270 €.
CroFog ULV E250 je električni zamagljivač za dezinfekciju, sterilizaciju, suzbijanje štetočina, pročišćavanje zraka i prevenciju bolesti. Malog intenziteta rada, ali velike učinkovitosti – zamagljivanje 1000m četvornih za 10ak minuta. Područje primjene: Bolnice, škole, vrtići, uredi, skladišta, vozila, uzgajivačnice životinja i slični prostori.

CroFog EkoFog B5000 baterijski

Cijena na upit
ULV EkoFog B5000 je baterijski zamagljivač koji koristi BLDC motor bez četkica za veliku dugotrajnost. Ovaj zamagljivač se koristi za dezinfekciju prostora, zaštitu bilja i stoke, te ne stvara buku niti vibracije, što čini rad ugodnijim. U usporedbi s običnom prskalicom, ovaj uređaj pruža uštedu materijala od više od 20 puta, smanjujući time zagađenje i kontaminaciju okoliša.