Prikazuje se svih 6 rezultata

CroFog MAXI CF500

Cijena na upit
Ovaj uređaj je idealan za profesionalce koji se bave uslugama zaprašivanja većih površina. Dizajniran je za nošenje na ramenu uz pomoć pripadajućeg remena, ili se može montirati na vozilo ili prikolicu uz veći spremnik za kemikaliju, ili se mogu složiti dva komada na vozilo tako da se može koristiti i za zaprašivanje gradova i velikih površina.

CroFog BIO-FOG baterijski

Cijena na upit
Baterijski CROFOG BIOFOG ULV uređaj za dezinfekciju hladnim orošavanjem, hrvatski je proizvod. Namijenjen je za dezinfekciju prostora i prevenciju širenja epidemije, tj. svih bakterija i virusa.

Mobil ULV CroFog 2000

Cijena na upit
Mobil ULV CroFog 2000 je profesionalni stroj za zaprašivanje komaraca i drugih insekata na vozilima, a koristi se formulacijama na bazi vode. Stroj ima daljinski upravljač, rotirajuće glave i postavljen je na paleti za jednostavnije postavljanje na vozilo.

CroFog Maxi Dual Power CF1000

Cijena na upit
Ovaj stroj proizvodi preko tisuću kubika magle u minuti, čime osigurava učinkovito i brzo zaprašivanje, a cijeli je uređaj napravljen za dugotrajni rad bez zaustavljanja, tako da profesionalci mogu bez problema raditi cijeli dan.

CroFog ULV 3000 ekološki

Cijena na upit
namijenjen tretmanu komaraca u autokampovima, hotelskim naseljima i drugim lokacijama gdje upotreba benzinskih strojeva za tretiranje komaraca nije dozvoljena zbog buke i zagađenja ispušnim plinovima.

ULV CroFog C-19

Cijena na upit
Ovaj uređaj, namijenjen profesionalcima, nudi veliki kapacitet pokrivanja prostora te značajno štedi vrijeme rada. S mogućnošću prilagodbe, uređaj raspršuje maglu dezinficijensa na udaljenosti od 1 metra pa sve do preko 15 metara te nekoliko metara u širinu.