CroFog BIO-FOG baterijski

Baterijski CROFOG BIOFOG ULV uređaj za dezinfekciju hladnim orošavanjem, hrvatski je proizvod. Namijenjen je za dezinfekciju prostora i prevenciju širenja epidemije, tj. svih bakterija i virusa.

Cijena na upit

made-in-croatia
  • Snaga: 500 W
  • Kapacitet baterije: 10 Ah
  • Napon: 24 V
  • Punjač: 2 A
  • Potrošnja formulacije: 1 – 20 L/h
  • Veličina kapljice: 5 – 50 mikrona
  • Masa neto: 2 kg
  • Dimenzije: 670 x 100 x 240 mm
  • Kapacitet spremnika: 2 L
Kategorija: Oznake: ,

CROFOG BIOFOG

Baterijski CROFOG BIOFOG ULV uređaj za dezinfekciju hladnim orošavanjem, hrvatski je proizvod. Namijenjen je za dezinfekciju prostora i prevenciju širenja epidemije, tj. svih bakterija i virusa, u vrtićima, školama, objektima medicinske skrbi, bankama, trgovačkim objektima, restoranima, hotelima i javnim prostorima, kao što su autobusni i željeznički kolodvori, aerodromi i sportski objekti.

BIOFOG je idealan za dezinfekciju javnih prijevoznih sredstava, kao primjerice aviona, vlakova, autobusa i tramvaja ili osobnih vozila.

Uređaj radi na bateriju, pa je rukovanje jako jednostavno i brzo. Nema potrebe za priključkom na električnu mrežu stoga ne treba priključni kabal.

Jedna od glavnih značajki ovog uređaja je sposobnost raspršivanja dezinfekcijske formulacije u vrlo malim kapljicama, što omogućuje ravnomjernu distribuciju dezinfekcijskog sredstva u zraku i na površinama u prostoru. Potrošnja formulacije ovog uređaja kreće se u rasponu od 1 do 20 litara na sat, ovisno o potrebama korisnika i veličini prostora koji se tretira.

CroFog Bio-Fog također dolazi s mogućnošću rada u rasponu od 60 do 120 minuta, ovisno o postavkama uređaja. Ovo omogućuje korisnicima da prilagode trajanje tretmana prema specifičnim potrebama dezinfekcije. Dimenzije ovog uređaja su 670 x 100 x 240 mm, što ga čini prijenosnim i lako prenosivim.

BATERIJA

Vrlo jaka litij-ionska baterija velikog kapaciteta od 10 Ah, pokreće frekventno modularni motor bez četkica što uređaju daje veliku učinkovitost i dugovječnost rada. Napunjena baterija omogućava neprekidan rad od 60 – 120 min. bez punjenja (podesivo regulatorom snage motora).

ZA PROFESIONALCE

Za profesionalce koji se bave dezinfekcijom, kojima je potreban jači uređaj, po narudžbi ugrađujemo baterije jačeg kapaciteta i snage sa brzim punjačem.

KONAČNO

CroFog Bio-Fog je učinkovit i jednostavan za upotrebu. Ovaj uređaj predstavlja izvrsnu investiciju za one koji traže učinkovit i praktičan način dezinfekcije prostora.

POGLEDAJTE VIDEO

Baterijski uređaj za dezinfekciju

FOTOGRAFIJE

CROFOG BIOFOG

Garancija 12 mjeseci
Kupnja proizvoda uz garanciju od 12 mjeseci čini se odličnom investicijom, a uz to, servis i rezervni dijelovi su osigurani. To znači da možete biti sigurni u visoku kvalitetu i dugotrajnost proizvoda, a u slučaju bilo kakvih problema, uvijek ćete imati na raspolaganju stručni tim koji će vam pomoći. Dakle, uz kupnju ovog proizvoda, ne samo da ćete imati visoko kvalitetan proizvod, već i pristup servisu i rezervnim dijelovima koje će biti dostupni ako vam ikada zatrebaju popravci ili zamjena dijelova.