ULV CroFog C-19

Ovaj uređaj, namijenjen profesionalcima, nudi veliki kapacitet pokrivanja prostora te značajno štedi vrijeme rada. S mogućnošću prilagodbe, uređaj raspršuje maglu dezinficijensa na udaljenosti od 1 metra pa sve do preko 15 metara te nekoliko metara u širinu.

Cijena na upit

made-in-croatia
  • Snaga: 300 - 1800 W (podesiva)
  • Napajanje: 220 V
  • Potrošnja formulacije: 1 – 40 l/h
  • Veličina kapljice: 5 – 50 mikrona
  • Masa neto: 4.2 kg
  • Dimenzije: 480 x 200 x 310 mm
  • Kapacitet spremnika: 5 L
Kategorija: Oznake: ,

ULV CroFog C-19

Ovaj svestrani uređaj namijenjen je profesionalcima i pruža veliki kapacitet pokrivanja prostora, što značajno štedi vrijeme rada. S podesivom raspršivanjem magle dezinficijensa od 1 metra do preko 15 metara udaljenosti i nekoliko metara širine, novi model nudi povećanu snagu, prilagodljivu potenciometrom od 300W do 1800W.

CroFog ULV uređaj idealan je za razne primjene, uključujući zaštitu bilja od bolesti i nametnika, fungicide i insekticide, pri čemu omogućuje uštedu materijala i smanjenje zagađivanja okoliša. Osim dezinfekcije, ovaj višenamjenski uređaj može se koristiti za prihranu bilja, zaštitu od komaraca i drugih insekata te doziranje lijekova u aerosolu za dišne puteve kod stoke i drugih životinja.

Uređaj je dizajniran za dugotrajan rad bez zaustavljanja, što ga čini idealnim za dezinfekciju velikih poslovnih zgrada, hangara i skladišta.

S CroFog ULV C-19 uređajem, korisnici dobivaju svestrano rješenje koje se može prilagoditi različitim sektorima i potrebama, poput poljoprivrede, stočarstva, ugostiteljstva, zdravstvenih ustanova i obrazovnih institucija. Kroz njegovu inovativnu tehnologiju, uređaj osigurava precizno i učinkovito raspršivanje sredstava, čime se osigurava visokokvalitetna zaštita i očuvanje zdravlja bilja, životinja i ljudi.

Održavanje CroFog ULV uređaja jednostavno je i brzo, čime se osigurava minimalan prekid rada i dugotrajna pouzdanost uređaja. Korisnička podrška i servis dostupni su kako bi pružili pomoć i savjete vezane uz rad uređaja, njegovo održavanje te eventualnu nabavu rezervnih dijelova.

Ulaganjem u ovaj uređaj, korisnici dobivaju visokokvalitetan, dugotrajan i energetski učinkovit alat koji će im omogućiti da se usredotoče na svoje poslovanje i rast, dok ovaj inovativni proizvod brine o njihovim potrebama za dezinfekcijom i zaštitom.

Ponosno ističemo da je CroFog ULV uređaj u potpunosti hrvatski proizvod!

PO NARUDŽBI

Po narudžbi, dostupne su razne modifikacije uređaja, prilagođene potrebama, funkcionalnosti, načinu rukovanja, kapacitetu i snazi. Cijena uređaja ovisi o tipu, modelu, snazi i kapacitetu potrošnje formulacije – dezinficijensa te potrebnoj daljini bacanja magle. Ponosno ističemo da je CroFog ULV uređaj u potpunosti hrvatski proizvod!

ZA PROFESIONALCE

CroFog ULV savršen je alat za profesionalce u DDD službama, farmere, uzgajivače stoke i OPG-ove, nudeći zaštitu i prihranu bilja u plastenicima te dezinfekciju prostora s velikim protokom ljudi. Također, predstavlja odlično rješenje za domaćinstva za zaštitu od insekata i druge primjene.

POGLEDAJTE VIDEO

Podesiv profesionalni uređaj

FOTOGRAFIJE

ULV CroFog C-19

Garancija 12 mjeseci
Kupnja proizvoda uz garanciju od 12 mjeseci čini se odličnom investicijom, a uz to, servis i rezervni dijelovi su osigurani. To znači da možete biti sigurni u visoku kvalitetu i dugotrajnost proizvoda, a u slučaju bilo kakvih problema, uvijek ćete imati na raspolaganju stručni tim koji će vam pomoći. Dakle, uz kupnju ovog proizvoda, ne samo da ćete imati visoko kvalitetan proizvod, već i pristup servisu i rezervnim dijelovima koje će biti dostupni ako vam ikada zatrebaju popravci ili zamjena dijelova.