CroFog ULV 3000 ekološki

namijenjen tretmanu komaraca u autokampovima, hotelskim naseljima i drugim lokacijama gdje upotreba benzinskih strojeva za tretiranje komaraca nije dozvoljena zbog buke i zagađenja ispušnim plinovima.

Cijena na upit

made-in-croatia
  • Snaga: 2x1000 W
  • Kontrola: daljinski
  • Napajanje: akumulator
  • Napon: 30 V
  • Potrošnja formulacije: 10 – 100 l/h (podesivo)
  • Veličina kapljice: 5 – 50 mikrona (podesivo)
  • Kapacitet spremnika: 50 l
Kategorija: Oznake: ,

ULV 3000 EKO

CroFog predstavlja novu inovativnu i jedinstvenu mašinu na globalnom tržištu, namijenjenu tretmanu komaraca u autokampovima, hotelskim naseljima i drugim lokacijama gdje upotreba benzinskih strojeva za tretiranje komaraca nije dozvoljena zbog buke i zagađenja ispušnim plinovima. Ova ekološka mašina, koja se montira na vozilo, dolazi sa spremnicima prilagođenim veličini prema želji kupca ili vozilima na koja se montira.

Upravljanje CroFog mašinom odvija se daljinski iz kabine vozila, a njen rad je iznimno tih i ne zagađuje okoliš.

Napaja se naponom akumulatora vozila, dok pretvarači podižu napon na 30V, potreban za rad visokoturažnih BLDC motora bez četkica koji se okreću 100.000 okretaja u minuti. Ovi motori stvaraju izuzetno finu maglu, čija veličina kapljica varira od 5 do 50 mikrometara, što je podesivo, kao i potrošnja formulacije i finoća čestica.

CroFog mašina opremljena je s dvije glave s motorima i turbinama na okretnim nosačima, koje se učvršćuju na krovne nosače vozila. Naša usluga uključuje ugradnju opreme na vozila, detaljno uputstvo za rukovanje te 12-mjesečnu garanciju. Servisiranje i rezervni dijelovi također su osigurani za naše klijente.

DALJINSKI UREĐAJ

Daljinski upravljač za CroFog ulv 3000 uređaj omogućuje jednostavno i praktično upravljanje iz kabine vozila, čime se povećava sigurnost i učinkovitost rada. S intuitivnim dizajnom i prilagodljivim postavkama, ovaj daljinski upravljač omogućuje vam maksimalnu kontrolu nad tretmanom komaraca, pružajući vam fleksibilnost da prilagodite uređaj prema specifičnim potrebama vašeg poslovanja.

ZA PROFESIONALCE

Upoznajte ULV 3000 EKO, revolucionarnu ekološku mašinu za tretiranje komaraca, idealnu za autokampove i hotelska naselja. Montaža na vozila omogućuje tihi rad bez zagađenja okoliša, uz prilagodljive opcije za kapljice i potrošnju formulacije. Investirajte u našu inovativnu tehnologiju i unaprijedite poslovanje uz uključenu garanciju, servis i podršku!

POGLEDAJTE VIDEO

ULV 3000 ekološki

FOTOGRAFIJE

ULV 3000 ekološki

Garancija 12 mjeseci
Kupnja proizvoda uz garanciju od 12 mjeseci čini se odličnom investicijom, a uz to, servis i rezervni dijelovi su osigurani. To znači da možete biti sigurni u visoku kvalitetu i dugotrajnost proizvoda, a u slučaju bilo kakvih problema, uvijek ćete imati na raspolaganju stručni tim koji će vam pomoći. Dakle, uz kupnju ovog proizvoda, ne samo da ćete imati visoko kvalitetan proizvod, već i pristup servisu i rezervnim dijelovima koje će biti dostupni ako vam ikada zatrebaju popravci ili zamjena dijelova.