Crofog sonda za nepristupačna mjesta

CroFog sonda za nepristupačna mjesta je iznimno korisna dodatna oprema za CroFog CF200, koja vam omogućuje da jednostavno i učinkovito tretirate nepristupačna mjesta, kao što su šahte, kanalizacije, ventilacijski sistemi, krovni prostori i slično.

35  (264 kn)

made-in-croatia
  • Masa neto: 300 g
  • Dimenzije: 450 x 12 x 12 mm
Kategorija: Oznaka:

CroFog sonda za nepristupačna mjesta je iznimno korisna dodatna oprema za CroFog CF200, koja vam omogućuje da jednostavno i učinkovito tretirate nepristupačna mjesta, kao što su šahte, kanalizacije, ventilacijski sistemi, krovni prostori i slično.

Ova sonda je posebno dizajnirana za upotrebu s CroFog CF200 uređajem, te se vrlo lako ugrađuje i koristi. Kada jednom ugradite sondu u uređaj, možete je jednostavno umetnuti u šaht, kanalizaciju ili neki drugi nepristupačni prostor, a zatim pokrenuti uređaj kako bi se kemikalija jednostavno i učinkovito raspršila po cijelom prostoru.

CroFog sonda za nepristupačna mjesta izrađena je od visokokvalitetnog materijala koji je izdržljiv i otporan na habanje. To znači da ćete dugo godina uživati u njenim prednostima, te da ćete moći koristiti vaš CroFog CF200 za zaštitu vašeg doma, radnog prostora, ili nekog drugog prostora, bez obzira na to koliko je nepristupačan ili teško dostupan.

Ako ste vlasnik CroFog CF200 uređaja, a imate potrebu za tretiranjem nepristupačnih mjesta, svakako razmislite o nabavci CroFog sonde za nepristupačna mjesta. Ova dodatna oprema će vam zasigurno olakšati život, te vam pomoći da se riješite problema s insektima i drugim štetočinama, bez obzira na to koliko su skriveni ili teško dostupni.

Ako još nemate CroFog CF200, preporučujemo vam da razmislite o njegovoj nabavci. Ovaj vrhunski uređaj za zamagljivanje pruža učinkovito rješenje za probleme s insektima u vašem domu, radnom okruženju ili bilo kojem drugom prostoru koji želite zaštititi od neželjenih insekata. Kliknite na gumb “CF200” kako biste saznali više o prednostima koje vam nudi CroFog CF200 i kako možete naručiti ovaj vrhunski uređaj za zamagljivanje.

Garancija 12 mjeseci
Kupnja proizvoda uz garanciju od 12 mjeseci čini se odličnom investicijom, a uz to, servis i rezervni dijelovi su osigurani. To znači da možete biti sigurni u visoku kvalitetu i dugotrajnost proizvoda, a u slučaju bilo kakvih problema, uvijek ćete imati na raspolaganju stručni tim koji će vam pomoći. Dakle, uz kupnju ovog proizvoda, ne samo da ćete imati visoko kvalitetan proizvod, već i pristup servisu i rezervnim dijelovima koje će biti dostupni ako vam ikada zatrebaju popravci ili zamjena dijelova.