CroFog CF300 je bio idealan ručni uređaj za suzbijanje komaraca, muha, krpelja i drugih neželjenih insekata u vašem domu, vikendici, na terasi, u podrumu, štali, kanalizaciji ili bilo kojem drugom prostoru gdje ih želite eliminirati. Bio je vrlo jednostavan za korištenje, te se lako aktivirao jednostavnim pritiskom na gumb. Rad ovog uređaja je bio potpuno bešuman, što je značilo da nije bilo buke ili drugih neugodnosti tijekom upotrebe.

CroFog CF300 je bio vrlo učinkovit mali uređaj koji ste mogli nositi sa sobom cijelo ljeto, bilo da ste bili u automobilu, na šumskim ili poljoprivrednim radovima, na izletu ili bilo gdje drugdje. Ovaj mali uređaj bio je vrlo učinkovit u suzbijanju štetnih insekata i pružao je potreban mir i udobnost kada god vam je to bilo potrebno.

Ovaj uređaj je bio prvi proizvod tvrtke Vemamedia, male obiteljske tvrtke koja se bavi proizvodnjom visokokvalitetnih uređaja za suzbijanje insekata. Svi naši proizvodi su dizajnirani s ciljem da pruže klijentima najučinkovitije i najpouzdanije rješenje za probleme s insektima.

CroFog CF300 je starija verzija ovog proizvoda, koja je bila vrlo učinkovita i pouzdana, ali smo razvili noviju verziju, CroFog mini CF200, koji još učinkovitiji i lakši od prethodne verzije. CroFog mini CF200 idealan je za upotrebu tijekom ribolova, lova, piknika i drugih aktivnosti na otvorenom, kao i za upotrebu u vašem domu, vikendici ili na moru.

Ukratko, CRO-FOG MINI CF200 je dostojan nasljednik CF300 uređaja. Idealan je ručni uređaj za suzbijanje štetnih insekata u vašem okruženju. Ovaj učinkoviti uređaj jednostavan je za korištenje, bešuman i praktičan za upotrebu bilo gdje i bilo kada. CroFog je fokusiran na proizvodnju kvalitetnih uređaja za suzbijanje insekata, te se svi naši proizvodi temelje na najnovijim tehnološkim rješenjima i vrhunskoj kvaliteti materijala.