CroFog MAXI CF500

ULV i toplinsko zamagljivanje

Ovaj uređaj je idealan za profesionalce koji se bave uslugama zaprašivanja većih površina. Dizajniran je za nošenje na ramenu uz pomoć pripadajućeg remena, ili se može montirati na vozilo ili prikolicu uz veći spremnik za kemikaliju, ili se mogu složiti dva komada na vozilo tako da se može koristiti i za zaprašivanje gradova i velikih površina.

Cijena na upit

made-in-croatia
  • Snaga: 34 kW
  • Kapacitet baterije: 2.4 Ah
  • Napon: 12 V
  • Gorivo: benzin
  • Potrošnja formulacije: podesiv
  • Veličina kapljice: 15 – 50 mikrona (podesivo)
  • Masa neto: 8 kg
  • Dimenzije: /
  • Kapacitet spremnika formilacije: 8 l
  • Spremnik goriva: 1.8 l
Kategorija: Oznake: , ,

CROFOG MAXI CF500 je vrhunski uređaj namijenjen profesionalcima koji se bave zaprašivanjem većih površina. Ovaj uređaj dolazi sa pripadajućim remenom za nošenje na ramenu, no također se može montirati na vozilo ili prikolicu uz veći spremnik za kemikaliju. Za dodatnu fleksibilnost, dva komada uređaja se mogu složiti na vozilu kako bi se mogli koristiti za zaprašivanje gradova i velikih površina.

Dvostruka dizna ovog uređaja omogućava korištenje za toplo zamagljivanje (zaprašivanje) i hladno ULV prskanje insekticidima i larvicidnim sredstvima, a moguće je korištenje raznih insekticida na uljnoj i vodenoj bazi. CROFOG MAXI CF500 je također idealan za zaprašivanje velikog drveća u parkovima, šumama ili voćnjacima, te zaprašuje ili prska preko 10 metara u visinu.

Pokretanje ovog uređaja je vrlo jednostavno, paljenje se vrši na pritisak gumba električnim starterom koji ima akumulator za start. CROFOG MAXI CF500 je učinkovit i dugotrajan uređaj, namijenjen profesionalcima koji zahtijevaju najbolju moguću kvalitetu i performanse u svom poslu.

SPREMNIK

Jedna od velikih prednosti ovog uređaja je mogućnost dogradnje većeg spremnika za kemikaliju, što ga čini idealnim za zaprašivanje većih područja. Uz to, CROFOG MAXI CF500 proizvodi veliku količinu magle, što omogućava efikasnije raspršivanje insekticida i larvicidnih sredstava. Cijeli uređaj je izrađen od INOX materijala, što mu daje dugotrajnost i otpornost na koroziju.

ZA PROFESIONALCE

CroFog MAXI CF500 je idealan izbor za sve profesionalce u industriji javnog zdravstva, poljoprivredi i drugim djelatnostima koji zahtijevaju visokokvalitetno, učinkovito i pouzdano rješenje za zaprašivanje velikih površina.

POGLEDAJTE VIDEO

Baterijski uređaj za dezinfekciju

FOTOGRAFIJE

CROFOG BIOFOG

Garancija 12 mjeseci
Kupnja proizvoda uz garanciju od 12 mjeseci čini se odličnom investicijom, a uz to, servis i rezervni dijelovi su osigurani. To znači da možete biti sigurni u visoku kvalitetu i dugotrajnost proizvoda, a u slučaju bilo kakvih problema, uvijek ćete imati na raspolaganju stručni tim koji će vam pomoći. Dakle, uz kupnju ovog proizvoda, ne samo da ćete imati visoko kvalitetan proizvod, već i pristup servisu i rezervnim dijelovima koje će biti dostupni ako vam ikada zatrebaju popravci ili zamjena dijelova.