Mobil ULV CroFog 2000

Mobil ULV CroFog 2000 je profesionalni stroj za zaprašivanje komaraca i drugih insekata na vozilima, a koristi se formulacijama na bazi vode. Stroj ima daljinski upravljač, rotirajuće glave i postavljen je na paleti za jednostavnije postavljanje na vozilo.

Cijena na upit

made-in-croatia
  • Motor: Benzinski motor (4 takta)
  • Okretaji: 1800 - 2000 o/min
  • Pokretanje motora: Električni starter
  • Kapacitet spremnika za gorivo: 5 l
  • Snaga motora: 6.7 - 7.0 KS
  • Potrošnja goriva: 2.16 - 2.64 l/h
  • Potrošnja formulacije: 50 - 130 l/h (podesivo)
  • Masa neto: 98 kg
  • Dimenzije: 1200 x 1100 x 700 mm
  • Kapacitet spremnika formulacije: 130 l
Kategorija: Oznake: ,

Mobil ULV CroFog 2000 je profesionalni stroj za zaprašivanje komaraca i drugih insekata na vozilima, te je namijenjen uporabi u profesionalnim uvjetima primjene.

Ovaj stroj nudi visoku razinu preciznosti i učinkovitosti, prilagođen je različitim uvjetima primjene i vrlo lako se postavlja i koristi.

Stroj je opremljen daljinskim upravljačem i rotirajućim glavama, što omogućuje ravnomjerno raspršivanje formulacije i pokrivanje velikih područja bez potrebe za ručnom intervencijom.

Mobil ULV CroFog 2000 postavljen je na paleti za jednostavnije postavljanje na vozilo, a spremnik za formulaciju ima kapacitet od 150 litara, što omogućuje dugotrajni rad bez potrebe za stalnim nadopunjavanjem spremnika.

Potrošnja formulacije regulira se putem regulacijskih eletroventila za svaku od tri glave zasebno, s rasponom podešavanja potrošnje od 10 – 150 litara na sat. Ovaj sustav precizno kontrolira količinu formulacije koja se raspršuje, čime se osigurava maksimalna učinkovitost i minimalni gubitak formulacije.

Mobil ULV CroFog 2000 je idealan za korištenje u raznim uvjetima primjene uključujući parkove, igrališta, sportske terene, zračne luke, marine, luke, tvornice, skladišta, industrijska postrojenja, šume i sl.

ZA PROFESIONALCE

Ovaj stroj koristi se za kontrolu i prevenciju širenja komaraca i drugih insekata, a jednostavan je za uporabu, ekološki prihvatljiv i vrlo učinkovit, što ga čini idealnim strojem za profesionalce koji se bave ovim područjem rada.

POGLEDAJTE VIDEO

Mobil ULV CroFog 2000

FOTOGRAFIJE

Mobil ULV CroFog 2000

Garancija 12 mjeseci
Kupnja proizvoda uz garanciju od 12 mjeseci čini se odličnom investicijom, a uz to, servis i rezervni dijelovi su osigurani. To znači da možete biti sigurni u visoku kvalitetu i dugotrajnost proizvoda, a u slučaju bilo kakvih problema, uvijek ćete imati na raspolaganju stručni tim koji će vam pomoći. Dakle, uz kupnju ovog proizvoda, ne samo da ćete imati visoko kvalitetan proizvod, već i pristup servisu i rezervnim dijelovima koje će biti dostupni ako vam ikada zatrebaju popravci ili zamjena dijelova.