CroFog Maxi Dual Power CF1000

Toplo zamagljivanje na uljnoj i vodenoj bazi

Ovaj stroj proizvodi preko tisuću kubika magle u minuti, čime osigurava učinkovito i brzo zaprašivanje, a cijeli je uređaj napravljen za dugotrajni rad bez zaustavljanja, tako da profesionalci mogu bez problema raditi cijeli dan.

Cijena na upit

made-in-croatia
  • Napon upravljača: 12 V (akumulator vozila)
  • Gorivo: benzin
  • Potrošnja formulacije: 5 - 50 l
  • Veličina kapljice: 15 – 50 mikrona (podesivo)
  • Masa neto: /
  • Dimenzije: /
  • Kapacitet spremnika formilacije: 120 l
  • Spremnik goriva: 2 X 8 l
Kategorija: Oznake: , ,

Dvostruki top za zaprašivanje komaraca “CROFOG maxi dual power” stroj je namijenjen iskusnim profesionalcima za toplo zamagljivanje na uljnoj ili vodenoj bazi velikih površina.

Ovaj uređaj s dvostrukom diznom i naprednom tehnologijom proizvodi preko tisuću kubika magle u minuti, što ga čini izuzetno učinkovitim za korištenje na velikim područjima.

CROFOG maxi dual power može se koristiti s insekticidima na uljnoj i vodenoj bazi, što ga čini vrlo fleksibilnim i prilagodljivim različitim uvjetima.

Uređaj se montira na terensko vozilo ili auto prikolicu, a kompletno upravljanje strojem vrši se iz kabine vozila daljinskim upravljačem, što omogućuje visoku preciznost i fleksibilnost u korištenju.

NAMJENA - DUGOTRAJNI RAD

Ovaj stroj je napravljen za dugotrajni rad tako da bez problema radi čitav dan bez zaustavljanja. Ugrađena dvostruka dizna osigurava ravnomjerno prskanje i zaprašivanje velikih površina. Moguća je ugradnja većih ili manjih spremnika prema potrebi, što ovaj uređaj čini idealnim za korištenje na različitim vrstama površina, od parkova i šuma do velikih voćnjaka.

ZA PROFESIONALCE

CROFOG maxi dual power predstavlja pravu vrijednost za profesionalne korisnike koji traže visokokvalitetan i pouzdan uređaj za zaprašivanje velikih površina. S dvostrukom diznom i naprednom tehnologijom, ovaj uređaj je sposoban za postizanje visokih performansi i vrlo učinkovito rješavanje problema s komarcima, mušicama i drugim insektima na velikim površinama.

POGLEDAJTE VIDEO

Baterijski uređaj za dezinfekciju

FOTOGRAFIJE

CROFOG BIOFOG

Garancija 12 mjeseci
Kupnja proizvoda uz garanciju od 12 mjeseci čini se odličnom investicijom, a uz to, servis i rezervni dijelovi su osigurani. To znači da možete biti sigurni u visoku kvalitetu i dugotrajnost proizvoda, a u slučaju bilo kakvih problema, uvijek ćete imati na raspolaganju stručni tim koji će vam pomoći. Dakle, uz kupnju ovog proizvoda, ne samo da ćete imati visoko kvalitetan proizvod, već i pristup servisu i rezervnim dijelovima koje će biti dostupni ako vam ikada zatrebaju popravci ili zamjena dijelova.