CroFog ULV-CF E250

CroFog ULV E250 je električni zamagljivač za dezinfekciju, sterilizaciju, suzbijanje štetočina, pročišćavanje zraka i prevenciju bolesti. Malog intenziteta rada, ali velike učinkovitosti – zamagljivanje 1000m četvornih za 10ak minuta.

Područje primjene: Bolnice, škole, vrtići, uredi, skladišta, vozila, uzgajivačnice životinja i slični prostori.

270  (2.035 kn)

  • Snaga: 1000 W
  • Potrošnja formulacije: 470 ml/min
  • Efektivni raspon: 6 – 8 m
  • Veličina kapljice: 10 – 50 mikrona
  • Masa neto: 2.6 kg
  • Dimenzije: 570 x 250 x335 mm
  • Kapacitet spremnika: 5 L
Kategorija: Oznake: ,

CroFog ULV-CF E250

CroFog ULV E250 je električni zamagljivač koji se koristi za dezinfekciju, sterilizaciju, suzbijanje štetočina, pročišćavanje zraka i prevenciju bolesti u različitim prostorima. Ovaj uređaj ima niski intenzitet rada, ali visoku učinkovitost. Moguće je zamagljivanje prostora do 1000 kvadratnih metara u samo desetak minuta, što ga čini idealnim za upotrebu u bolnicama, školama, vrtićima, uredima, skladištima, vozilima, uzgajivačnicama životinja i sličnim prostorima.

Uzimajući u obzir aktualnu pandemiju i njezine izazove, električni zamagljivač poput CroFog ULV E250 može biti vrlo koristan za dezinfekciju i sterilizaciju prostora, što će pomoći u sprečavanju širenja zaraznih bolesti i stvaranju sigurnijeg okruženja za ljude i životinje.

Korištenje električnog zamagljivača ima brojne prednosti u odnosu na tradicionalne metode dezinfekcije. Primjerice, brže je i jednostavnije nego ručna dezinfekcija, što može smanjiti vrijeme potrebno za održavanje higijene prostora. Također, ovaj uređaj može dostići mjesta koja su teško dostupna ručnim dezinficiranjem, što može pomoći u učinkovitijoj dezinfekciji prostora.

CroFog ULV E250 može biti koristan ne samo u vrijeme pandemije, već i u normalnim uvjetima kada se traži visoka razina higijene i zaštite zdravlja ljudi i životinja. Ovaj električni zamagljivač je koristan za prevenciju bolesti, suzbijanje štetočina i pročišćavanje zraka.

Uz sve navedeno, CroFog ULV E250 je izdržljiv, jednostavan za upotrebu i lagan za održavanje. Stoga, može biti koristan alat u borbi protiv širenja zaraznih bolesti i održavanju higijene u različitim prostorima.

POGLEDAJTE VIDEO

Električni zamagljivač

FOTOGRAFIJE

CroFog ULV-CF E250

Garancija 12 mjeseci
Kupnja proizvoda uz garanciju od 12 mjeseci čini se odličnom investicijom, a uz to, servis i rezervni dijelovi su osigurani. To znači da možete biti sigurni u visoku kvalitetu i dugotrajnost proizvoda, a u slučaju bilo kakvih problema, uvijek ćete imati na raspolaganju stručni tim koji će vam pomoći. Dakle, uz kupnju ovog proizvoda, ne samo da ćete imati visoko kvalitetan proizvod, već i pristup servisu i rezervnim dijelovima koje će biti dostupni ako vam ikada zatrebaju popravci ili zamjena dijelova.