CroFog EkoFog B5000 baterijski

ULV EkoFog B5000 je baterijski zamagljivač koji koristi BLDC motor bez četkica za veliku dugotrajnost. Ovaj zamagljivač se koristi za dezinfekciju prostora, zaštitu bilja i stoke, te ne stvara buku niti vibracije, što čini rad ugodnijim. U usporedbi s običnom prskalicom, ovaj uređaj pruža uštedu materijala od više od 20 puta, smanjujući time zagađenje i kontaminaciju okoliša.

Cijena na upit

made-in-croatia
  • Snaga: 1000 W
  • Punjač: 7 A
  • Napon: 29.4 V
  • Potrošnja formulacije: 1 - 50 l (podesivo)
  • Veličina kapljice: 5 – 50 mikrona (podesivo)
  • Masa neto: 10 kg
  • Dimenzije: 350 x 230 x 400 mm
  • Kapacitet spremnika formilacije: 5 l
Kategorija: Oznake: ,

ULV EkoFog B5000 je baterijski zamagljivač koji je namijenjen za dezinfekciju prostora, zaštitu od insekata, prihranu bilja, zaštitu bilja od bolesti, liječenje stoke aerosolom i za razne druge namjene aplikacije na vodenoj bazi.

Ovaj zamagljivač radi na baterije, koristi BLDC motor bez četkica što osigurava veliku dugotrajnost uređaja.

Prednost ovog uređaja u usporedbi sa običnom prskalicom (špricom) je u uštedi materijala čak više od dvadeset puta, što smanjuje zagađenje i kontaminaciju okoliša.

Uređaj pri radu ne stvara buku, rad je gotovo bešuman, te se može koristiti u uredima, restoranima i drugim zatvorenim prostorima.

Operator će znatno ugodnije raditi jer baterijski uređaj nema vibracije dok se s njim radi, za razliku od benzinskog koji može biti dosta neugodan zbog vibracija i trešnje.

EKOLOŠKI UREĐAJ

Upotreba baterijskog zamagljivača značajno smanjuje emisije štetnih plinova, što ga čini ekološki prihvatljivijim rješenjem za aplikaciju pesticida i drugih sredstava za zaštitu bilja.

JEDNOSTAVNOST

Zamagljivač je vrlo jednostavan za upotrebu, a zahvaljujući laganom tijelu i ergonomskom dizajnu, vrlo praktičan za prenošenje i transportiranje. Korištenje ULV EkoFog B5000 zamagljivača je idealno rješenje za sve one koji žele brzo i efikasno tretirati velike prostore uz minimalni utrošak sredstava i vremena, bez štetnog utjecaja na okoliš i bez utjecaja na zdravlje ljudi i životinja.

POGLEDAJTE VIDEO

CroFo EkoFog B5000 – baterijski

FOTOGRAFIJE

CROFOG EkoFog B5000 – baterijski

Garancija 12 mjeseci
Kupnja proizvoda uz garanciju od 12 mjeseci čini se odličnom investicijom, a uz to, servis i rezervni dijelovi su osigurani. To znači da možete biti sigurni u visoku kvalitetu i dugotrajnost proizvoda, a u slučaju bilo kakvih problema, uvijek ćete imati na raspolaganju stručni tim koji će vam pomoći. Dakle, uz kupnju ovog proizvoda, ne samo da ćete imati visoko kvalitetan proizvod, već i pristup servisu i rezervnim dijelovima koje će biti dostupni ako vam ikada zatrebaju popravci ili zamjena dijelova.