Poduzeće Vemamedia d.o.o., vl. Vesna Sviben – uvjeti kupnje na internet trgovini www.crofog.com.

Uvjeti kupnje reguliraju naručivanje, plaćanje, isporuku i povrat/reklamaciju robe koja se nalazi u ponudi na našim internet stranicama. Prodavatelj robe je poduzeće Vemamedia d.o.o., vl. Vesna Sviben. Kupac je svaki posjetitelj ove internet trgovine koji odabere minimalno jedan proizvod, stavi ga u virtualnu košaricu i dovrši elektronski proces narudžbe koji se šalje Prodavatelju. Kupac može ili ne mora biti registriran na www.crofog.com kako bi izvršio kupovinu. Proces registracije zahtjeva unos privatnih podataka, kao što su e-mail, kućna adresa i lozinka. Sve izražene cijene su u kunama i ne sadrži PDV, jer poduzeće Vemamedia nije u sustavu PDV-a.

1. Narudžba

Roba je dostupna za narudžbu 24 sata na dan, kroz 7 dana u tjednu. Prilikom odabira artikla, kupac šalje elektronski zahtjev Prodavaču koji se obvezuje dostaviti odabranu robu. Od kupca se tijekom narudžbe zahtjeva unos kućne adrese, kontakt telefona, i ostalih podataka bitnih za dostavu. Ako artikl nije dostupan u trenutku narudžbe, kupac će biti obaviješten. Roba se kupcu šalje radnim danom od 08:00 – 15:00 sati, a trajanje isporuke ovisi o odabranoj kurirskoj službi. Roba naručena subotom i nedjeljom šalje se prvi idući radni dan.

2. Plaćanje

Naručeni artikli, ukoliko su dostupni, plaćaju se prilikom preuzimanja (pouzećem) u gotovini ili uplatom na transakcijski račun (prema predračunu).

3. Potvrda narudžbe

Po primitku narudžbe od Kupca, Prodavatelj provjerava narudžbu i šalje kupcu obavijest da je narudžba zaprimljena. Nakon utvrđivanja raspoloživosti naručenih artikala.

4. Dostava i trošak dostave

Roba se Kupcu dostavlja unutar osam (8) radnih dana od trenutka potvrde raspoloživosti. Roba se predaje na dostavu radnim danom od 08:00 – 15:00 sati. Trošak dostave za područje Hrvatske iznosi 10 €.

5. Povrat robe i zamjena

Pravo na povrat imaju svi kupci Vemamedia Internet trgovine. Pravo na povrat ostvarujete ako uređaj primite oštećen ili neispravan, a potrebno je poslati na e-mail [email protected] zahtjev za povrat uređaja. U slučaju primitka neispravnog uređaja troškove dostave snosi Prodavatelj. Povrat je moguć unutar 14 dana od primitka pošiljke. Ukoliko želite vratiti ispravan uređaj, možete ga vratiti u roku od 7 dana od dana primitka pošiljke. U tom slučaju uređaj ne smije biti korišten i troškove dostave snosi Kupac.

6. Reklamacija

Kupac ima pravo na reklamaciju unutar zakonskog roka. Reklamacije  zaprimamo isključivo na mail [email protected], gdje je u naslovu e-maila potrebno upisati REKLAMACIJA PO NARUDŽBI “broj narudžbe”. Proizvod se šalje na našu adresu, a ako poduzeće Vemamedia d.o.o. utvrdi da se radi o valjanoj reklamaciji, odnosno, da reklamacija odgovara uvjetima sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača, obvezujemo se u roku od 15 dana od dana primitka reklamacije Kupcu poslati novi proizvod ili izvršiti povrat novca.

7. Komunikacija

Komunikacija se na internet trgovini odvija elektronskim putem, čime sve obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji dostavljeni takvim putem imaju i zadovoljavaju pravne okvire kao da se komunikacija odvija u pisanom obliku.

Poduzeće Vemamedia d.o.o. zadržava pravo mijenjati i ažurirati Uvjete korištenja. Kupci će biti obaviješteni o izmjenama na internet trgovini Vemamedia d.o.o.