CROFOG MINI CF200

Uređaj CRO FOG mini CF200  je idealan za zaštitu od insekata u vašem kućanstvu. Malih dimenzija, veoma lagan, teži svega dva kilograma, odlično će vam poslužiti u prirodi za vrijeme vaših hobija kao lov i ribolov na izletu, plaži, u vrtu ili prilikom radova u šumi. Piknik na otvorenom će se pretvoriti u nezaboravne uspomene jer uz crofog  MOŽETE  JEDNOSTAVNO ZABORAVITI  NA  INSEKTE.

Za zaprašivanje se koristi NEOPITROID PREMIUM ili drugo sredstvo koje je namijenjeno za toplo zamagljivanje, a kao nosač kemikalije – insekticida koristiti se ekološko vazelinsko ili suncokretovo ulje, također i petrolej-ulje za baklje ili svjetiljke  a odlično radi i sa  dizel gorivom za aute.

U ulje ili naftu  dodaje se  5-10% Neopitroida Premiuma, Pertrina ili nekog drugog insekticida za toplo zamagljivanje pomiješa se i sa time se zaprašuje. Sav potrošni materijal dostupan je u prodavaonicama. Rad uređaja je bešuman, a pali se jednostavnim pritiskom na gumb, nakon paljenja pričeka se 5 do 10 sek, da se  zagrije isparivač  i zaprašivanje može početi.

Na crofog mini uređaj možete ugraditi posebnu sondu za zaprašivanje insekata na nepristupačnim mjestima kao što su razne šahte, kanalizacija, ventilacijski sistemi, uz pomoć sonde mogu se zaprašiti nepristupačna mjesta ispod krovova kuća gdje su staništa opasnih kukaca osa ili stršljenova, u montažnim kućama sa duplom stijenom često se zavuku nepoželjni insekti. Ne trebate rastavljati  pregradne stijene, spuštene stropove, zidove kamp kućica. Jednostavno  u  zidu ili plafonu izbušite rupicu 5 mm i kroz nju uz pomoć specijalno izrađene sonde zaprašite sav među prostor do kojeg drugačije ne možete doseći.

Servis i rezervni dijelovi osigurani neograničeno. Uz uređaj dobijete detaljno uputstvo i pisanu garancija na 12 mjeseci.

Cijena: 1950,00 kn*

*cijena je bez PDV-a