Poduzeće Vemamedia d.o.o., vl. Vesna Sviben – uvjeti kupnje na internet trgovini www.crofog.com

Uvjeti kupnje reguliraju naručivanje, plaćanje, isporuku i povrat/reklamaciju robe koja se nalazi u ponudi na našim internet stranicama. Prodavatelj robe je poduzeće Vemamedia d.o.o., vl. Vesna Sviben. Kupac je svaki posjetitelj ove internet trgovine koji odabere minimalno jedan proizvod, stavi ga u virtualnu košaricu i dovrši elektronski proces narudžbe koji se šalje Prodavatelju. Kupac može ili ne mora biti registriran na www.crofog.com kako bi izvršio kupovinu. Proces registracije zahtjeva unos privatnih podataka, kao što su e-mail, kućna adresa i lozinka. Sve izražene cijene su u kunama i ne sadrži PDV, jer poduzeće Vemamedia nije u sustavu PDV-a.

  1. Narudžba

Roba je dostupna za narudžbu 24 sata na dan, kroz 7 dana u tjednu. Prilikom odabira artikla, kupac šalje elektronski zahtjev Prodavaču koji se obvezuje dostaviti odabranu robu. Od kupca se tijekom narudžbe zahtjeva unos kućne adrese, kontakt telefona, i ostalih podataka bitnih za dostavu. Ako artikl nije dostupan u trenutku narudžbe, kupac će biti obaviješten. Roba se kupcu šalje radnim danom od 08:00 – 15:00 sati, a trajanje isporuke ovisi o odabranoj kurirskoj službi. Roba naručena subotom i nedjeljom šalje se prvi idući radni dan.

  1. Plaćanje

Naručeni artikli, ukoliko su dostupni, plaćaju se prilikom preuzimanja (pouzećem) u gotovini ili uplatom na transakcijski račun (prema predračunu).

  1. Potvrda narudžbe

Po primitku narudžbe od Kupca, Prodavatelj provjerava narudžbu i šalje kupcu obavijest da je narudžba zaprimljena. Nakon utvrđivanja raspoloživosti naručenih artikala.

  1. Dostava i trošak dostave

Roba se Kupcu dostavlja unutar osam (5) radnih dana od trenutka potvrde raspoloživosti. Roba se predaje na dostavu radnim danom od 08:00 – 15:00 sati. Trošak dostave za područje Hrvatske iznosi 70,00 kn.

  1. Povrat robe i zamjena    

Pravo na povrat imaju svi kupci Vemamedia Internet trgovine. Pravo na povrat ostvarujete ako uređaj primite oštećen ili neispravan, a potrebno je poslati na e-mail crofog@vemamedia.hr zahtjev za povrat uređaja. U slučaju primitka neispravnog uređaja  troškove dostave snosi Prodavatelj. Povrat je moguć unutar 14 dana od primitka pošiljke. Ukoliko želite vratiti ispravan uređaj, možete ga vratiti u roku od 7 dana od dana primitka pošiljke. U tom slučaju uređaj ne smije biti korišten i troškove dostave snosi Kupac.

  1. Reklamacija    

Kupac ima pravo na reklamaciju unutar zakonskog roka. Reklamacije  zaprimamo isključivo na mail crofog@vemamedia.hr, gdje je u naslovu e-maila potrebno upisati REKLAMACIJA PO NARUDŽBI “broj narudžbe”. Proizvod se šalje na našu adresu, a ako poduzeće Vemamedia d.o.o. utvrdi da se radi o valjanoj reklamaciji, odnosno, da reklamacija odgovara uvjetima sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača, obvezujemo se u roku od 15 dana od dana primitka reklamacije Kupcu poslati novi proizvod ili izvršiti povrat novca.

  1. Osobni podaci i privatnost

Internet trgovina od Kupca prikuplja određene osobne podatke, poput imena i prezimena, kućne adrese, broja telefona, e-mail adrese, i ostalih podataka bitnih kod procesa narudžbe. Osobni podaci nisu javno dostupni, a koriste se samo u svrhe pravilnog funkcioniranja internet trgovine. Poduzeće Vemamedia d.o.o. se obvezuje čuvati vaše osobne podatke koji neće biti distribuirani, prodavani, objavljivani ili ustupani trećoj strani.

  1. Komunikacija

Komunikacija se na internet trgovini odvija elektronskim putem, čime sve obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji dostavljeni takvim putem imaju i zadovoljavaju pravne okvire kao da se komunikacija odvija u pisanom obliku.

Poduzeće Vemamedia d.o.o. zadržava pravo mijenjati i ažurirati Uvjete korištenja. Kupci će biti obaviješteni o izmjenama na internet trgovini Vemamedia d.o.o.