11130008

CROFOG MINI CF200

Uređaj CRO FOG mini CF200  je idealan za zaštitu od insekata u vašem kućanstvu. Malih dimenzija, veoma lagan, teži svega dva kilograma, odlično će vam poslužiti u prirodi za vrijeme vaših hobija kao lov i ribolov na izletu, plaži, u vrtu ili prilikom radova u šumi. Piknik na otvorenom će se pretvoriti u nezaboravne uspomene jer uz crofog  MOŽETE  JEDNOSTAVNO ZABORAVITI  NA  INSEKTE.

Za zaprašivanje se koristi NEOPITROID PREMIUM ili drugo sredstvo koje je namijenjeno za toplo zamagljivanje, a kao nosač kemikalije – insekticida koristiti se ekološko vazelinsko ili suncokretovo ulje, također i petrolej-ulje za baklje ili svjetiljke  a odlično radi i sa  dizel gorivom za aute.

U ulje ili naftu  dodaje se  5-10% Neopitroida Premiuma, Pertrina ili nekog drugog insekticida za toplo zamagljivanje pomiješa se i sa time se zaprašuje. Sav potrošni materijal dostupan je u prodavaonicama. Rad uređaja je bešuman, a pali se jednostavnim pritiskom na gumb, nakon paljenja pričeka se 5 do 10 sek, da se  zagrije isparivač  i zaprašivanje može početi.

Na crofog mini uređaj možete ugraditi posebnu sondu za zaprašivanje insekata na nepristupačnim mjestima kao što su razne šahte, kanalizacija, ventilacijski sistemi, uz pomoć sonde mogu se zaprašiti nepristupačna mjesta ispod krovova kuća gdje su staništa opasnih kukaca osa ili stršljenova, u montažnim kućama sa duplom stijenom često se zavuku nepoželjni insekti. Ne trebate rastavljati  pregradne stijene, spuštene stropove, zidove kamp kućica. Jednostavno  u  zidu ili plafonu izbušite rupicu 5 mm i kroz nju uz pomoć specijalno izrađene sonde zaprašite sav među prostor do kojeg drugačije ne možete doseći.

Servis i rezervni dijelovi osigurani neograničeno. Uz uređaj dobijete detaljno uputstvo i pisanu garancija na 12 mjeseci.

IMG_9397 [1280x768]

CROFOG MINI CF300

Mali ručni uređaj za zaprašivanje komaraca „CRO-FOG mini“ Za zaprašivanje komaraca, muha, krpelja i drugih insekata oko kuća,vikendica, na terasama u podrumima, štalama, kanalizacijama i svuda gdje ima neželjenih insekata. Jednostavan je za korištenje, pali se na gumb, rad je bešuman. Vrlo učinkovit mali uređaj kojeg možete imati u automobilu cijelo ljeto i gdje god se nalazili, bilo na šumskim ili poljoprivrednim radovima ili druženjima na izletu, ako pak ako idete u ribolov ili lov, kakvu feštu ili druženje na otvorenom, ili pak samo želite kod kuće ili vikendice ili na moru imati mira od malih krvopija, dobro će vam doći upravo CROFOG uređaj koji bi trebao biti sastavni dio svakog domaćinstva.

Garancija na uređaj je 12 mj. a servis i rezervni dijelovi su osigurani neograničeno.

IMG_9259

CROFOG MAXI CF500 – profesionalni uređaj

Uređaj je to za profesionalce koji se bave uslugama zaprašivanja većih površina. Uređaj se može nositi na ramenu uz pomoć pripadajućeg remena, ili se može montirati na vozilo ili prikolicu uz veći spremnik za kemikaliju ili se mogu složiti dva komada na vozilo tako da se može koristit i za zaprašivanje gradova i velikih površina. Moguća je dogradnja većeg spremnika za kemikaliju. Proizvodi veliku količinu magle. Cijeli uređaj je od INOX materijala, ima dvostruku diznu pa se može koristiti za toplo zamagljivanje (zaprašivanje) i hladno ULV prskanje insekticidima i larvicidnim sredstvima. Moguće je korištenje raznih insekticida na uljnoj i vodenoj bazi, pogodan je za zaprašivanje velikog drveća u parkovima, šumama ili voćnjacima, zaprašuje ili prska preko 10 metara u visinu. Pokretanje – paljenje vrši se na pritisak gumba električnim starterom (ima akumulator za start).

12 month warranty – spare parts and service are available after the end of warranty period.

20150528_190834

CROFOG Maxi Dual Power CF1000

Dvostruki top za zaprašivanje komaraca „CROFOG maxi dual power“ stroj je namijenjen profesionalcima za zaprašivanje ili ULV prskanje velikih površina. Mogu se koristiti insekticidi na uljnoj i vodenoj bazi. Montira se na terensko vozilo ili auto prikolicu. Kompletno upravljanje strojem vrši se iz kabine vozila daljinskim upravljačem. Proizvodi preko tisuću kubika magle u minuti. Stroj je napravljen za dugotrajni rad tako da bez problema radi čitav dan bez zaustavljanja. Moguća je ugradnja većih ili manjih spremnika prema potrebi.

Garancija na stroj je 12 mj. a servis i rezervni dijelovi osigurani su neograničeno.

a