Plaćanje

Plaćanje gotovinom po primitku pošiljke:
Opcija plaćanja pouzećem Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke. Plaćanje pouzećem je moguće samo u Republici Hrvatskoj.

Virmansko plaćanje
Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo vam naručene proizvode

Reklamacija

Kupac ima pravo na reklamaciju unutar zakonskog roka. Reklamacije  zaprimamo isključivo na mail crofog@vemamedia.hr, gdje je u naslovu maila potrebno upisati REKLAMACIJA PO NARUDŽBI “broj narudžbe”. Proizvod se šalje na našu adresu, a ako poduzeće Vemamedia d.o.o. utvrdi da se radi o valjanoj reklamaciji, odnosno, da reklamacija odgovara uvjetima sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača, obvezujemo se u roku od 15 dana od dana primitka reklamacije Kupcu poslati novi proizvod ili izvršiti povrat novca.